Протидія булінгу

  • 19.07.2020

Якщо у вас виникли питання або ви потребуєте підтримки і поради з питань протидії булінгу, зверніться за консультацією

Переможцям всеукраїнських та міжнародних учнівських олімпіад збільшено стипендії

  • 12.12.2018

Постановою Кабінету Міністрів України від 12 листопада 2012 р. № 1078 «Питання стипендіального забезпечення» затверджено нові розміри стипендій Президента України та стипендій, засновані Ка

Реєстрацію на пробне ЗНО-2013 завершено

  • 12.12.2018

У п’ятницю 30 листопада регіональні центри оцінювання якості освіти завершили реєстрацію абітурієнтів, які бажали скласти пробне тестування у березні 2013 року

Саморобки з овочів та фруктів

  • 29.11.2018
  • Анастасия Молокова
  • zhivchik.ua

Вироби з овочів та фруктів не тільки апетитно виглядають, але ще й розвивають фантазію. Вам залишається тільки відкрити холодильник та відпустити свою уяву на волю. З фруктів та овочів Ви можете отримати забавні фігурки тварин чи людей. Вони можуть стати іграшками для дітей або ж милими подарунками. Крім того, таку саморобку завжди можна з'їсти.

Електронна шкільна бібліотека

  • 27.10.2018

Підручники в електронному вигляді — безкоштовно.

Доторкнись і побач

  • 24.10.2018

«Доторкнись і побач» — український короткометражний фільм-драма режисера Тараса Дроня, знятий у Львові в 2013 році.

Вночі краще не спати, а спостерігати за метеоритами із сузір'я Оріону

У ніч на 23 жовтня земляни зможуть неозброєним оком спостерігати одне з найкрасивіших космічних явищ - метеорний дощ Оріоніди. Метеорити летять з сузір'я Оріона і зближуються із Землею зі швидкістю 65 кілометрів на секунду. Навіть найдрібніші частинки метеоритів мають колосальну енергією, тому людське око сприймає їх як яскраві спалахи світла. Метеорний дощ триватиме до 7 листопада, проте його пік припаде на сьогоднішню ніч.

Діти і гроші

Одна з крайніх думок - дитині гроші не потрібні. Не потрібні до тих пір, поки вона сама не почне заробляти. Та і тоді вона повинна віддавати всю зарплату батькам. Доти, мабуть, поки не почне віддавати зарплату чоловікові. Або, вважають інші, гроші потрібно давати дитині на першу вимогу, незалежно від планів батьків.

Правила читання книги для учнів

Поради як правильно читання книги (для учнів)

Школа без комп'ютерів

Діти працівників кремнієвої долини вчаться без планшетів і ноутбуків. Технічний директор eBay відправив своїх дітей в школу без комп'ютерів. Так само вчинили співробітники й інших гігантів долини: Google, Apple, Yahoo, Hewlett-Packard. Називається ця школа - Waldorf of the Peninsula.