Олімпійський тиждень у "Сузір'ї"

  • 22.09.2021

Олімпійський тиждень у закладах освіти проводиться з 11 вересня по 30 жовтня 2021 року. У нашій школі він проходив з 13 по 17 вересня.

Олімпійський тиждень – це всеукраїнський спортивно-видовищний захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні. Основними формами проведення Олімпійського тижня є: спортивно-видовищні дійства, обов’язковими елементами яких є проведення змагань з олімпійських видів спорту, семінарів, конференцій, форумів, конкурсів, пов’язаних з розвитком та пропагандою олімпійського руху.

Мета Олімпійського тижня – поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху в Україні, популяризація здорового способу життя.

Протягом тижня вчителі фізичної культури нашої школи знайомили дітей з історією та традиціями Олімпійських ігор, олімпійськими видами спорту. Під час заходів у спортивних залах та на спортивних майданчиках ВСШ "Сузір’я" були організовані спортивні локації з: настільного тенісу, футболу, волейболу, бадмінтону, шашок тощо. Усі охочі спробували себе у цих видах спорту та отримати задоволення від перемог.


Щиро дякуємо вчителям фізкультури: Свінчак Наталії Петрівні, Кондратенку Василю Анатолійовичу, Соколовському Юрію Васильовичу, Вихренку Михайлу Євгеновичу!