З нагоди Дня Збройних Сил України !

  • 22.12.2018

У Вишгородській спеціалізованій школі "Сузір*я" традиціно проходили спортивні змагання серед учнівських колективів 10 та 11 класів. "Запекла" боротьба серед учасників, кумедні ситуації під час виконання завдань, весела підтримка глядачів-вболівальників - все це було присутнім на нашому спортивному святі. А відзначити наших переможців, як завжди, теж уже традиційно, завітали Голова Вишгородського районного фізкультурно-спортивного товариства "Україна" адмірал-командор Українського козацтва Анатолій Мисько та Мельникова Лідія Олексіївна капітан-командор Українського козацтва, отаман козачок-берегинь, директор флотилії "Вільні Вітрила".
Перемогу здобула команда учнів 11-го класу! Вітаємо! А 10-тикласникам бажаємо набиратися сил і досвіду для перемоги у наступному році! Ви теж молодці! Усі показали високий пілотаж у завданнях змагання!
Дякуємо за організацію святково-спортивного дійства і підготовку учасників учителям фізкультури Свінчак Наталії Петрівні, Кондратенко Василю Анатолійовичу та учителю Захисту Вітчизни Кабачинському Володимиру Іллічу.
Учасники отримали солодке заохочення😋