Якщо НУШ (Нова українська школа) для дітей, то НУШ і для батьків! 6 червня відбулися батьківські збори учнів перших класів 2018-2019 навчального року.

  • 25.06.2018


Ще трохи і перетнуть поріг нашої школи маленькі здобувачі освіти. 
Школа гостинно прийняла майже 200 учнів перших класів!!! 
Адміністрація навчального закладу дякує батькам за якісну явку на батьківське засідання (більш, ніж 230 осіб, і тата і мами, і дідусі, й бабусі)!
Наше колективне засідання проходило нетрадиційно, неформатно, комфортно, відповідно до концепції "Нова українська школа", яку вже цього року впроваджуватимемо у навчальному закладі.  Так як зустрічатимемо дітей, так і зустріли батьків: і вітальне коло, і подавали руку другу, і обмінювалися новинами, і фізкультхвилинка, і долонька допомоги, і заслуховування притч та інші елементи з життя Нової української школи. Батькам також було презентовано фрагмент "нушівського" уроку. Крім того, обговорювали зони класної кімнати, які повинні бути згідно Концепції. 
Директор школи Волотовська Тетяна Павлівна (Татьяна Волотовская) розпочала зустріч з привітань батьків у стінах нашої школи, назвавши їх командою зоряного корабля під назвою "Сузір'я", побажала усім учасникам освітнього процесу успіхів у зоряному польоті, у вихованні та навчанні наших учнів. А далі Тетяна Павлівна запропонувала батькам побути в ролі учнів Нової української школи.
"Нушівську" частину засідання творчо підготували і провели учителі початкової ланки, які будуть класними керівниками у перших класах вже з вересня 2018р. Така самопрезентація сподобалась батькам, які мали змогу в першу зустріч зі школою побачити майбутнього класного керівника як "живого" вчителя, а не сухе представлення адміністрацією школи. 
Після практичної демонстрації положень Нової української школи, директор представила батькам склад адмінперсоналу: Садовнікову Наталію Григорівну , Гетьман Ольгу Андріївну, Федоряченко Людмилу Борисівну. Тетяна Павлівна звернула увагу батьків на те, що двері кабінетів директора та заступників завжди відкриті для вирішення будь-яких завдань, отримання вичерпних відповілей на питання, які з'являтимуться у батьків.
Також батькам було представлено і когорту класних керівників, які працюватимуть на паралелі перших класів : Кухарчук Світлану Володимирівну, Сипливчак Валентину Миколаївну, Тямолову Ірину Володимирівну, Глущенко Олену Олександрівну, Ткач Світлану Борисівну.
Садовнікова Наталія Григорівна ознайомила батьків з традиціями, звичаями, вимогами початкової школи, з режимом роботи закладу, з освітніми програмами, з документацією у початковій школі, Гетьман Ольга Андріївна розповіла про спеціалізацію навчального закладу, про посібники і програми, за якими працює школа у напрямі поглибленого вивчення іноземних мов. 
Звучало багато питань із залу, і це не дивно, адже багато нововведень, які потребують роз'яснень. На всі питання батьки отримали вичерпні відповіді.
Директор також надала інформацію щодо харчування дітей, щодо матеріально-технічного забезпечення "нушівських" класів, про функціонування гуртків та секцій на базі закладу та багато іншої інформації. 
В форматі "живого" спілкування, бесіди, презентацій практик пройшло засідання батьків першокласників. 
Адміністрація навчального закладу висловлює подяку усім, хто долучився до організації батьківських зборів, до проведення, а також бажає нашим дорогим першокласникам та їх батькам міцного здоров'я, успіхів, удачі у новому навчальному році! Давайте разом зробимо перебування НАШИХ дітей у НАШІЙ школі ЩАСЛИВИМ!!! ЗНАЧУЩИМ!!! у житті кожного з нас!!! В добру путь, наші учні, педагоги та батьки!!!!