До нас завітала делегація учнів та викладачів з міста-Айхенау!

  • 17.06.2018


Вже вдруге гостинно відкриває двері школа нашим іноземним гостям. Німецькі учні вражені нашою доброзичливістю, відкритістю, щирістю. Наші учні зустріли своїх однолітків патріотичною піснею про Україну, далі самі ж учні німецькою мовою організували гостям екскурсію нашою школою. А круглий стіл взагалі здивував гостей, настільки вільно діти з двох країн спілкувалися між собою, обмінювалися враженнями, адже минулого літа наші учні теж відвідали містечко Айхенау. 🤗Потім гостям було запропоновано переглянути театралізовану виставу  німецькою мовою "Снігова королева". 🤩Вистава, мовлення та акторські здібності не залишили байдужими наших німецьких глядачів. І на завершення теплої зустрічі гостям запропонували сккштувати українського обіду😋. Вдячні, зворушені, готові до співпраці гості залишили навчальний заклад. 
Як зазначила Тетяна Павлівна, на даний час питання розширення мовних кордонів є дуже важливим, багато випускників їде здобувати освіту закордон, чим краще і більше вони знають, вміють ними користуватися, тим вільніше вони почуватимуться у іноземних країнах. Також "обмін учнями, обмін досвідом навчання є одним із напрямків Концепції розвитку навчального закладу, який ми реалізовуємо"- зазначила Тетяна Павлівна. 
Ми готові до співпраці із закордонними школами, нам є кого і що презентувати, у нас чудові учні, педагоги, які йдуть в ногу з часом. Влітку цього року ми знову відправляємо делегацію наших учнів до Німеччини. Куратором організації зустрічі була Єсікова Ірина Ігорівна, учитель німецької мови. 
Дякуємо усім, хто брав участь в організації зустрічі.