Як визначити характер дитини за кольоровими вподобаннями

  • 08.05.2018

Вплив кольору на наш емоційний стан учені світу давно довели. Особливо чутливі до кольорів діти. У ході проведених досліджень встановили, що улюблений колір свідчить про характер дитини.

Зелений
Якщо ваш малюк явно небайдужий до зеленого кольору, це ознака його бажання окреслити свою територію, позначити межі. Найчастіше свідчить про певну замкненість. Однак саме люди, які віддають перевагу зеленому, завжди мають на меті духовне зростання та гармонію.

Червоний
Усупереч його «агресивності», червоний колір означає активність і цілеспрямованість дитини. У таких людей сильний характер і вони схильні нести відповідальність частіше, ніж інші.

Помаранчевий
Цей колірсупутник непосид, гіперактивних, балакучих і нетерплячих дітей. Вони завжди дуже емоційні й оптимістичні. Любитель помаранчевого кольору все життя отримуватиме задоволення від кожної дрібниці.

Жовтий
Дітки, яких тягне до всього жовтого, хочуть усе й відразу. Крім того, такий вибір обіцяє їм багатство й успіх у фінансовій галузі. Особливо вони будуть успішні в банківській справі. Любителі жовтого завжди енергійні та наповнені радістю, якою одразу ж хочуть з усіма поділитися.

Синій
Цей колір вибирають діти розважливі, глибокі та з жагою до нових знань. Охоче навчаються і прагнуть пізнавати світ. Сил у такого малюка завжди вистачає одразу на кілька справ, і він не кидатиме їх незакінченими.

Блакитний
Діти батьків-перфекціоністів найчастіше вибирають цей колір. Усе відбувається через те, що батьки хочуть бачити свою дитину ідеальною і висувають до неї безліч вимог. Такі діти не схильні до одного виду діяльності й займаються всім потроху.

Фіолетовий
Здавна вважався кольором «обраних» осіб. Однак не поспішайте надавати цьому дуже великого значення. Адже фіолетовий – колір креативності та гнучкості розуму. Творчі діти дуже часто вибирають для себе саме його.



За матеріалами: deti.mail.ru