Вчимо англійську за методикою Живчика

У нинішньому житті англійська мова – частина елементарної грамотності людини, можливість повніше пізнавати світ і шанс вийти на міжнародний рівень у своїй кар’єрі. А тому до її вивчення слід ставитися із максимальною серйозністю. Зокрема на перших кроках її вивчення, які саме зараз і робить  Ваша дитина. Що слід робити, щоб кожен з цих кроків був правильним?

Відповісти на численні питання зацікавлених батьків Живчик запросив Наталію П’єц,керівника навчальних центрів Хелен Дорон Рання Англійська. 


Я була вражена успіхами власного сина, результат не просто виправдав, а навіть перевершив мої очікування. Знову ж таки на власному досвіді я переконалася, що процес засвоєння іноземної мови може бути для дитини легким, приємним, не обтяженим звичними труднощами, а головне - ефективним.
 
Саме так, пані Наталія не тільки знає все про цю унікальну методику, але і переконалася в її ефективності на власному досвіді. Ось чому вона радо погодилася відповісти на всі запитання стосовно методики викладання, що застосовують у навчальних центрах Хелен Дорон Рання Англійська, загальних принципів вивчення мов з урахуванням факторів і особливостей вікової психології дітей, і, взагалі, поговорити про те, як зробити навчання цікавим і приємним для вашої дитини.
То ж, з 1.12.2011 по 09.01.2012 у Вас є змога задати своє питання експерту та отримати професійну відповідь! 

А ще!!!
Найактивніших учасників нашого інтерв’ю чекають подарунки від Хелен Дорон Рання Англійська – сертифікати на безкоштовне навчання.













Ви можете стати власником сертифікату на безкоштовне навчання у будь-якій зі шкіл мережі Хелен Дорон Рання Англійська протягом 1 місяця або отримати сертифікат на 2 безкоштовні заняття у будь-якій зі шкіл мережі Хелен Дорон Рання Англійська у подарунок.